Yoghurt taart (3 Ingrediënten)

Ingrediënten:

  • 450g Griekse yoghurt
  • 4 eieren
  • 40g maïszetmeel

Bereidingswijze:

  1. Mengen: Doe de Griekse yoghurt, eieren en maïszetmeel in een kom. Meng alles goed door elkaar tot je een glad beslag hebt. Zorg ervoor dat er geen klontjes zijn.
  2. Voorverwarmen: Stel je Airfryer in op 160°C.
  3. Bakken: Giet het beslag in een voor de Airfryer geschikte bakvorm.Je hebt tegenwoordig mooie siliconen vormen. Dus lekker licht voor in de caravan. Gewoon bakpapier met rand kan je er  ook voor gebruiken.
  4.  Zet de vorm in de Airfryer en bak de cake 30 minuten, of tot een in het midden gestoken pen er schoon uitkomt.
  5. Afkoelen & Serveren: Haal de cake uit de Airfryer en laat hem even afkoelen. Snijd in heerlijke plakken en serveer!

Met maar drie ingrediënten heb je een eenvoudige toch smakelijke yoghurtcake. Je kan deze serveren als toetje of lekker bij de koffie. Uiteraard kan je variëren, beetje suiker of zoetmiddel erbij, wat vanille, kaneel of andere lekkere smaak, chocolade snippers! Leef je uit er verras je zelf ergens op de wereld voor je caravan of tent met deze smaakvolle traktatie!