Printbare Checklist: Koken met de Airfryer op de Camping

Voor 2 personen – Voorraad voor 3 tot 5 dagen

🥐 Ontbijt & Lunch

Voorgebakken broodjes (stokbrood, pistolets, croissants)

Oud brood of boterhammen

Eieren

Geraspte kaas

Plakjes ham of kipfilet

Smeerkaas of roomkaas

Tomaat en komkommer

Boter of margarine

Yoghurt (optioneel, koel bewaren)

Muesli of cruesli

Groenten & Fruit

Paprika’s

Courgette

Ui

Champignons

Cherry tomaten

Aardappels of krieltjes

Worteltjes

Appels

Bananen

🍗 Eiwitbronnen (gekoeld of houdbaar)

Kippenpootjes of kipfilet

Rookworst of vega(n) worstjes

Vissticks of visfilet

Mini-schnitzels of hamburgers

Tempeh of tofu (optioneel)

Bijgerechten & Basis

Diepvriesfriet of ovenkrieltjes

Wraps of tortilla’s

Zilvervliesrijst

Pastasalade

 Smaakmakers & Extra’s

Olijfolie of bakspray

Ketchup, mayonaise, mosterd

Kruidenmix (Italiaans, kerrie, kipkruiden)

Peper & zout

Knoflookpoeder of uienpoeder

Aluminium schaaltjes of bakpapier

Snacks & Tussendoortjes

Notenmix of snackgroenten

Kant-en-klare bladerdeeghapjes

Mini-pizza’s

Chips of rijstwafels

Koekjes of mueslirepen

Tip: Controleer vooraf of je voldoende koelcapaciteit hebt voor verse producten.